O podjetju

Vizija podjetja

Želimo si zagotoviti in ponosno ohranjati mesto odličnosti v izvajanju celovitega inženiringa na področju Slovenije in ostalih držav EU ter JV Evrope.

Poslanstvo podjetja

  • Vrhunsko vodenje in izvedba projektov
  • Ekonomsko učinkovite rešitve
  • Optimalni naložbeni učinki

Gradimo zaupanje.

Smo podjetje z vizijo odličnosti v vodenju projektov in izvedbenem inženiringu. Cilj je naročnikom zagotoviti strokovne predloge in svetovati pri odločitvah za izbiro tehnično, tehnološko in ekonomsko najboljših rešitev.

Predstavitev podjetja

Naši začetki segajo v leto 2010. Takrat smo s skupino izkušenih partnerjev začeli razvijati poslovni model gradbenega podjetja, ki bo zagotavljal vrhunsko vodenje projektov in posledično najoptimalnejše naložbene učinke za investitorje.

Danes lahko rečemo, da smo podjetje, ki je znano kot profesionalen in zaupanja vreden partner pri snovanju, pripravi in vodenju gradnje objektov. Zagotavljamo racionalen, ekonomsko in terminsko učinkovit pristop v vseh fazah gradnje.

Danes lahko rečemo, da gradimo zaupanje.

Podatki o podjetju

IME PODJETJA:
CBE d.o.o.
SEDEŽ PODJETJA:
Tehnološki park 20 – blok C2, 1000 LJUBLJANA, SLOVENIA / EUROPE
TELEFON:
Sašo Previšič, direktor + 386 40 235 932
Boštjan Lazar, tehnični direktor +386 41 346 894
MATIČNA ŠTEVILKA:
3976602000
IDENTIFIKACIJSKA ŠT. ZA DDV:
SI97153613
ŠTEVILKA RAČUNA IN BANKA:
UniCredit Banka Slovenija d.d., TRR SI56 2900 0005 0248 282
NLB d.d., TRR SI56 0292 4026 2001 068
GB d.d., TRR SI56 0700 0000 2767 403
NOVA KBM d.d., SI56 0430 2000 2249 511
DRUGI O NAS

"Kot investitor smo s podjetjem CBE d.o.o. sodelovali pri energetski sanaciji vrtca Jelka enota Palčki v Ljubljani.

CBE d.o.o. se je izkazal kot profesionalen partner, ki je s pravim pristopom celoten postopek gradnje vodil tekoče. Dela so bila izvedena strokovno v pogodbenih okvirjih in pogodbeno dogovorjenih rokih.

S takim pristopom k izvedbi projekta je investitorju zelo olajšana pot do želenega cilja."

Darko Markovič, vodja izvedbe projektov
Resalta d.o.o.

DRUGI O NAS

"S podjetjem CBE d.o.o. redno sodelujemo od leta 2015.

Pri svojem delu so bili vedno profesionalni, korektni, angažirani in natančni, brez izjeme so se držali dogovorjenih rokov ter imeli posluh za določene specifike našega podjetja, ki bi se komu zdele manj pomembne, pri nas pa imajo veliko težo. Tudi ko se nismo pogovarjali o delu so bili vsi, s katerimi sem imel možnost govoriti, zelo prijetni sogovorniki, kar sodelovanje pri dolgotrajnih projektih dela še prijetnejše.

Najbolj všeč mi je, da vedno stremijo k temu, da naredijo korak več in, da za seboj pustijo res dober izdelek. S stališča investitorja je takšno sodelovanje idealno."

Mihael Tomšič, projektni vodja na oddelku Investicije
LIDL Slovenija d.o.o. k.d.

DRUGI O NAS

»S podjetjem CBE d.o.o. sodelujem že od leta 2011. Izkazali so se predvsem kot zanesljiv partner, ki se vedno drži dogovorjenega. V letih skupnega delovanja smo zato zgradili močno medsebojno zaupanje na podlagi katerega lahko uspešno izvajamo še tako kompleksne projekte.«

Igor Grebenc, direktor komerciale
MONTER KOCJAN d.o.o.

DRUGI O NAS

»So partner, ki ne samo da nam prisluhne, temveč tudi dejansko sliši, kaj imamo za povedati. So odprti za naše predloge, predvsem pa zelo korektni pri izpolnjevanju medsebojnih dogovorov. Vsekakor so podjetje kateremu lahko zaupajo tako investitorji kot tudi njihovi podizvajalci. Zaradi brezhibnega sodelovanja se že veselimo novih skupnih projektov.«

Matjaž Strdin, direktor
SGD STRDIN d.o.o.

DRUGI O NAS

»Podjetje CBE d.o.o. se je v celotnem procesu sodelovanja izkazalo kot izredno odgovoren in visoko profesionalen partner. Delo na projektu je bilo opravljeno po predpisih stroke, kvalitetno, pravočasno in v skladu s pogodbenimi določili. Posebej moramo izpostaviti tudi njihov strokovni in iznajdljiv pristop k uradnim organom, ki je bil nam, ki delujemo v mednarodnem okolju, v veliko pomoč. Na podlagi uspešne in pravočasne otvoritve ter nemotenem delovanju trgovskega centra Rudnik naše sodelovanje ocenjujem kot zelo uspešno.«

Samo Kupljen, direktor
BAUHAUS d.o.o.

Podatki podjetja:

CBE d.o.o.
Tehnološki park 20 - blok C2, 1000 Ljubljana

KONTAKTNE INFORMACIJE

IZPOLNITE KONTAKTNI OBRAZEC